Ensam hemma!

Det är inte ofta Loial behöver vara ensam hemma. Men när han är det har posten alltid lyckats komma och då kan det se ut såhär när man kommer hem. När vi är hemma och posten kommer gör Loial aldrig såhär så det har varit svårt att kunna träna bort det. Annars är Loial jätteduktig på att vara ensam hemma, gör ingeting förutom att sova.

Ensam hemma!

Här ligger den skyldige och när man ser han så kan man ju omöjligt vara arg. Vi misstänker att Loial hämnas på oss för att han inte får följa med på äventyr som han annars alltid brukar få!

Ensam hemma!

 

En novemberpromenad

 

 

 

 

Det där med koppel

Något Loial har väldigt svårt för är att gå i långt koppel utan att dra. När vi först började träna Loial i att inte dra gick det ganska bra och han slutade efter ett tag att dra. Men nu tycker jag att det är värre än någonsin. Varje gång vi är ute ska han dra både för att komma frammåt men också för att komma dit det luktar gott. Att backa som vi tidigare gjort har inte samma effekt längre.

Loial är jätte duktigt att gå fot både med och utan koppel men just att gå i långkoppel är svårt. Han vet precis hur långt kopplet är men ändå ska han dra. Det är jobbigt att vara ute och gå med en hund som drar och ibland har det blivit så att vi släppt han eftersom det är lättare men det är inte alltid att man vill ha hunden lös och så löser ju det inga problem i längden. Så nu ska jag forska vidare på hur vi på bästa sättet ska få bort denna dåliga vana hos Loial.

Bustrollet Loial

Man tager vad man haver

Det är inte alltid att man kommer ihåg att ta med en leksak till Loial när vi är ute och leker. Men Loial har ju alltid gillat att bära upphittade saker i munnen och de är nästan roligare att leka med än hans egna leksaker. Speciellt då han vet att han inte får ha de. I söndags hittade Loial ett tomt cigarettpaket som han vart helt galen över. 

Man tager vad man haver

Ingen kan ta mig för jag är snabbast i världen!

Ingen kan ta mig för jag är snabbast i världen!

Ingen kan ta mig för jag är snabbast i världen!

Man tager vad man haver

Man tager vad man haver

Ont om ljus

Då mörkret kryper sig allt närmare här uppe i norr är det svårt att hinna med att ta några bra bilder då ljuset är framme. Loial är ju inte direkt hjälpsam på så vis att han står still eller så för han utnyttjar varje tillfälle att få vara ute med lek och bus. Men när ljuset väl är framme har dagarna varit riktigt fina och härliga. 

Ont om ljus

Loial med humöret på topp!

Loial med humöret på topp!

Loial med humöret på topp!

Senaste inläggen

  • Bilder Nu var det länge sedan vi skrev något här och det beror på barn och flytt och mycket att göra. Men här: ...
  • Flytt Dåligt med uppdateringar sista tiden p.g.a. flytt men här är lite bilder. ...
  • Mer Byviksbilder Loial tycker det är roligt när Tor ska bada och vill gärna visa det med ett skutt! ...
  • Hejhopp! Loial...

Statistik

  • Sidan har funnits i: 91 månader
  • Antal unika besökare: 48115
  • Antal blogginlägg: 152
  • Antal bilder: 507
  • Antal filmer: 20
  • Antal kommentarer: 137