Spegel spegel...

För ett tag sedan satt jag och pysslade och ropade på Loial. Loial kom släntrande som vanligt men gick inte fram till mig utan ställde sig och tittade på sig själv i spegeln. Eftersom Loial var nära sa jag mer bestämt hit, jag ville ju att han skulle komma till mig. Då lyfte han blicken och tittade på mig genom spegeln. Det känndes lite roligt eftersom detta var något han aldrig tidigare hade gjort. Vi stod ett tag och glodde på varande, Loial i världens gubbögon och jag i mina egna lite småchockade ögon. När vi hade glott på varande ett tag gick Loial iväg och sket totalt i mig. Haha jag tyckte hela situationen var så himla komisk att jag inte orkade rätta Loial i det fel han gjort. En mycket lustig händelse som jag inte glömmer i första taget.

Våran lilla busgubbe!

Filosofen

 

När Loial var liten älskade han att ligga under utemöblerna på balkongen. Nu under vintern har vi tagit in möblerna men Loial har funnit sig en annan syssla. När vädret tillåter, vilket det gjorde idag, släpper vi ut Loial på balkongen där han kan stå hur länge som helst. Det han gör är att spana på världen nedanför. Eftersom vi bor ganska högt upp finns det mycket att spana på. Loial kan stå som förstenad i flera minuter och bara titta eller låta vinden blåsa i hans päls; något han också tycker mycket om. Råkar man störa han får man ett argt öga tillbaka. Han är verkligen supersöt och vi undrar vad som far genom hans huvud.

Filosofen

Ibland förstår vi inte riktigt vad det är han spanar på men tydligen ser väl Loial något som vi inte ser.

Filosofen

Vi har funderat på om inte ett jobb som spaningsledare skulle passa perfekt till Loial. Eller som en hemlig agent :)

...fast allra bäst passar han i jobbet som supersöt!

Filosofen

New crib!

Till veckan ska vi flytta till ett nytt ställe. Så för tillfället består lägenheten av packlådor från golv till tak. Loial har varit med och hjälpt till så gott han kan. Vi har förstått att det även är ett stort steg för en hund att flytta, så vi har tagit det lite pö om pö. Loial är helt anfådd bara av att vara med så nog förstår han allt att det är något på gång. 

Prövade med att packa ner Loial i en låda, för ibland när han är väldigt busig brukar jag hota med att skicka han i ett paket till min syster i Skövde. Han fick precis plats även om det var med nöd och näppe.

En som inte deppar

Såhär glad blev Loial när han upptäckte att det hade kommit 3 dm snö.

Full rulle

Full rulle har det varit här hemma ett tag. Vädret har inte heller varit det bästa så de få kort vi har hunnit med att ta har inte blivit så bra. Men nu tycks tempot lugna ner sig och vädret bli bättre så förhoppningsvis blir det lite mer uppdatering framöver.

Annars mår Loial bara bra. Han tycks ha lugnat ner sig lite på sin olydiga front men är som vanligt alltid väldigt busig och glad. Nu försöker han mer än någonsin passa in i sin kommande roll som hanhund och allt vad det innebär. Det är inte alltid det går så lätt och det är flera gånger vi har fått oss ett gott skratt.

Här nedan har vi ett exempel på hur det kan se ut när Loial klantar till sig

Senaste inläggen

  • Bilder Nu var det länge sedan vi skrev något här och det beror på barn och flytt och mycket att göra. Men här: ...
  • Flytt Dåligt med uppdateringar sista tiden p.g.a. flytt men här är lite bilder. ...
  • Mer Byviksbilder Loial tycker det är roligt när Tor ska bada och vill gärna visa det med ett skutt! ...
  • Hejhopp! Loial...

Statistik

  • Sidan har funnits i: 91 månader
  • Antal unika besökare: 48115
  • Antal blogginlägg: 152
  • Antal bilder: 507
  • Antal filmer: 20
  • Antal kommentarer: 137