Höstmörker

Nu när de flesta dagarna består av regn och slask har vi valt att klippa ner Loials päls. Det var nog skönt för både han och oss. Det var första gången som vi klippte han i ansiktet, men pälsen där var så tovig och sliten så vi hade inte så mycket val. Det är verkligen en annan hund vi har fått här hemma och när vi är ute och går är det många som tar Loial för en pudel.

High five!

I helgen tog vi lite bilder på Tor och när vi var klara ville ju självklart Loial att vi skulle ta lite bilder på han med :)

Tor och Loial gillar samma poser

Bästa vännerna

Satt och kollade på lite bilder och kom över dessa. Meningen var väl att jag skulle lägga ut dem för ett tag sedan men det får bli nu istället. Nero och Loial trivs så enormt bra ihop. Det är så kul att se att det kan skiljer så enormt mycket på olika raser. Men även om de har sina egenheter är det ändå lika på många punkter. Över jul åker vi ner till Mariestad igen och jag gissar på att det kommer bli en vecka full med bus!

Bästa vännerna

Bästa vännerna

Bästa vännerna

En bild säger mer än tusen ord

Älskade hund

Ja här blir det inte mycket uppdateringar. Har länge tänkt skriva ett inlägg men har haft lite strul med bilder men det ska nu vara fixat så ska verkligen försöka uppdatera lite oftare. Det har nu gått två månader sedan Tor kom till oss och vi kan väl alla säga att det har varit en stor förändring för oss alla, inte minst Loial. Men Loial snäll som alltid har ändå accepterat det lite lugnare tempot även om han allt föredrar fart och fläkt. Det blir ju inte så mycket bus om dagarna heller så då passar Loial på att busa på promenaderna som vi går på. Loial brukar alltid få springa lös och möter vi någon stannar han upp och väntar in oss och går sedan fot tills han får lov att busa vidare. Dock så går han inte fot med mig utan han går fot med vagnen som ligger lite före. detta tycker jag är jättesött. Har verkligen försökt få Loial att fatta att det är vid mig han ska gå men han förstår verkligen inte. Men om jag är ute och går själv så går han ju vid mig så vi har gjort ett undantag. 

Loial som alltid har humöret på topp. Dock så tror jag att han är lite besviken över att vi har taggat ner lite på tempot, men å andra sidan så ver ju inte Loial vad som väntar han i många år framöver. Så ett lungt år dör nog ingen utav.

Loial är verkligen världens snällaste hund och man får göra vad man vill med han. Loial är tillexempel inte så förtjust i att klippar klorna och varje gång det är dax så försvinner han. Vi brukar klippa klorna med Loial liggandes på rygg i famnen vilket alltid går bra. Men när man sätter sig på golvet redo för kloklippning så försvinner som sagt Loial. Jag ropar på han och efter ett tag så kommer han. När han tycker att han är tillräckligt nära så lägger han sig ner. Då klappar jag på låret och så kryper han fram lite. Så här håller vi på tills Loial har krypit upp i min famn. Eller som en annan gång då jag hade kommit in från en långpromenad med vagn och hund. Hade inte riktigt tid att skölja av Loial så sa till han att gå till duschen vilket han snällt gjorde. Efter ett tag när jag kom för att skölja av Loial så satt han i badkaret snällt och väntade på mig. Jag hade säkert varit bort i 10 minuter och under den tiden hade Loial suttit i badkaret och väntat på att bli avsköljd. Bäst av allt så älskar Loial husse, för med husse då får man busa och vara hur galen som helst. Så varje dag när husse slutar jobbet väntar Loial vid dörren och så fort Per öppnar dörren så blir det full rulle. Älskade mojsan!

Senaste inläggen

  • Bilder Nu var det länge sedan vi skrev något här och det beror på barn och flytt och mycket att göra. Men här: ...
  • Flytt Dåligt med uppdateringar sista tiden p.g.a. flytt men här är lite bilder. ...
  • Mer Byviksbilder Loial tycker det är roligt när Tor ska bada och vill gärna visa det med ett skutt! ...
  • Hejhopp! Loial...

Statistik

  • Sidan har funnits i: 91 månader
  • Antal unika besökare: 48115
  • Antal blogginlägg: 152
  • Antal bilder: 507
  • Antal filmer: 20
  • Antal kommentarer: 137